Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy pomóżcie mam wydech w e30 2.5 192km z rury 50mm cały a na końcu mam oryginalny tłumnik końcowy e30 1.6 bo znajomy mi mówił że 2.5 M50B25 musi mieć czym oddychać i musze zrobić 2x50mm co wy o tym myślicie
Opublikowano
z m20b25 powinien styknąć...

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A co ma średnica koncówek. Nie pamiętam jaki jest ori średnica rury dla m50, ale jest na pewno większ niż 50mm... moim zdaniem cały wydech jest nieteges i pewnie dławi silnik. Moim zdaniem minium rura 55-60mm. Ilość końcówek nie ma znaczenia. Może byc pojedyńcza, średnica jak reszta rur w zupełności wystarczy.

PZDR>

Opublikowano
jutro jade po rury 60mm od kolektorów wejde w jedną 60mm i do końca ją pojade aż do ostatniego wydechu chyba jedna 60mm wystarczy??? a jaki końcowy założyć żeby też jej tym od 1.6 nie dławić i czy jechać jedną do ostatniego czy dwoma rurami 60mm????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najlepie jejst zastoswać taką średnicą jaka była fabrycznie z e36. Zapytaj na forum w dziale e36 o średnice rury i według tego zrób.

PZDR>