Skocz do zawartości

BMW E39 520i Grudziądz WBADD11000BN44462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Jak chcesz to moge podjechać i sprwadzic to auto pod kompem.
Opublikowano
Auto niby z niepewną ks ale wygląda ładnie, cholera wie. Właściciel w sumie pewny co do auta i w miarę rozsądny więc tEż bym chętnie jakąś opinię z pierwszej ręki usłyszał. Pozdrawiam!

http://s10.postimg.org/3yu3kileh/Edytowane_zdj_cia.jpg

Lamere - 525tdsA

Opublikowano
Z tymi Właścicielami to niestety różnie bywa przy ostatecznych oględzinach :| .
Opublikowano

Koledzy z forum gdybacie nad moim autem, jestem forumowiczem i zarazem fanem marki bmw jak i Wy. Nie kupilem kiczu dwa lata temu, a zatem sprzedaje super auto naprawde w okazyjnej cenie nie dlatego, ze chce sie pozbyc, ale chce przesiasc sie do e60. Co do ks taka przyjechala z niemiec, wydaje mi sie, ze stan auta odzwierciedla wskazany przebieg. Auto sprawdzalem na kompie przed zakupem.

http://otomoto.pl/bmw-520-C24818721.html

Opublikowano
W takim razie co powiesz na temat lewizny książki serwisowej.
Opublikowano
Jesli jestes zainteresowany to przyjedz i zobacz auto, a nie znujesz domysly. Widze ze koledze zalezy bardziej na ilosci oddanych postow.
Opublikowano
Koledzy z forum gdybacie nad moim autem, jestem forumowiczem i zarazem fanem marki bmw jak i Wy. Nie kupilem kiczu dwa lata temu, a zatem sprzedaje super auto naprawde w okazyjnej cenie nie dlatego, ze chce sie pozbyc, ale chce przesiasc sie do e60. Co do ks taka przyjechala z niemiec, wydaje mi sie, ze stan auta odzwierciedla wskazany przebieg. Auto sprawdzalem na kompie przed zakupem.

http://otomoto.pl/bmw-520-C24818721.html

A mi się wydaje, że to jedna z oryginalniejszych książek serwisowych i bardzo ładne auto.

....i nie jestem klakierem ;)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
W takim razie co powiesz na temat lewizny książki serwisowej.

Przestań już z tą książką , to że przeglądy nie są z aso tylko ze zwykłych warsztatów nie oznacza lewej książki, przegląd przy ok 40tys w nieautoryzowanym ok ale zobacz ile wtedy auto miało lat, to nie było młode auto, w ten sposób możesz podważyć oryginalność każdej książki oprócz swojej :mrgreen:

Opublikowano
Jesli jestes zainteresowany to przyjedz i zobacz auto, a nie znujesz domysly. Widze ze koledze zalezy bardziej na ilosci oddanych postow.

Brawo!!! Skąd wiedziałeś? Nabijanie postów to rzeczywiście mój jedyny cel. Nie śpię nie jem, tylko napier.... w klawiaturę. Gratuluję rewolucyjnego odkrycia. :norty: Ale jeżeli komuś nie przeszkadza "robiona" KS to jego sprawa. Rzeczywiscie ważny jest sam samochód.