Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hymmm znalazłem swoje posty i pomyślałem ze opowiem co kupiłem i na co się zdecydowałem może komuś się przyda.

A więc tak jak można wywnioskować z pierwszych postów w tym temacie byłem napalony na e34 fajnie, fajnie. Gdy zacząłem oglądać a to z krosna a to z nowej soli wszystkie były dosłownie szrotami. Gość z nowej soli to już wgle poleciał po całości. ( wsiadamy do auta gosciu wyjmuje kanape z tylu zeby aku podlaczyc bo na postoju cos je prad, szyba peknieta, jeden glosnik gra, silnik dlawi zawiecha nie działa) tyle pamietam z wyprawy po auto :D zniechecilem sie wtedy ale szukalem dalej. Szukalem z 2-3 miesiace ale mysle ze bylo warto. Wkoncu mialem gotowke w reku i znalazlem 525i w sekwencji, ladne fele, ogolny stan dobry, troche rudej w oczywistych miejscach, m52b25 pod maska klima, grzana [BAD] itp id. Wkoncu kupilem i WOGOLE NIE ZAŁUJE !!! byl to strzal w 10. Dalem za autko 5k z tym ze jechałem po nie do Łodzi pociagiem ... ;] od pol roku nic mu nie dolega, progi wymagaja wymiany ale zainwestuje w to, pomimo tego nic tylko jezdzic. Bmw zawiozlo mnie nad morze pozniej w gory na narty, zero problemow, przez cala zime zawsze odpalala nawet przy -25 itp. Nie zaluje wogole, podstawa to dobrze trafic/kupic.

Zrazali mnie wszyscy do tego modelu mowili ze stare gowno bedzie sie sypac co 100 km. Jak gadalem z mechanikiem i uslyszal BMW to myslalem ze mnie smiechem zabije i takie dziwne reakcje ludzi, drudzy "polszewicy" jak slysza bmw to mysla ze pali 50/100l beny a gazu 100/100 ze czesci to kosmos itd. A powiedz komus ze silnik ma pojemnosc DWA I PÓŁ LITRA JEZU "TO W MOIM DEŁU 1.4 I PALI 8/100 a CO DOPIERO DWA I PÓŁ" hahaha akurat m52b25 to najlepszy silnik na ziemi super brzmienie po prostu piekne, w trasie 10/100 gazu ;]

Pouetna taka; nie zrazac sie do tych wspanialych juz prawie klasycznych aut.

Profesjonalna modyfikacja oraz regeneracja reflektorów BMW + sklep xenon

htps://web.facebook.com/proretrofit/ Zapraszam !

Opublikowano
ano jednak. Wrzuciłem skóre do środka, boczki skórzane z drewnem i szukam teraz schowków z drewnem i tunelu środkowego. Będę też wymieniał sprężyny bo mam "sportowe" niby fajnie trzyma się w zakrętach ale jest zbyt duży dyskomfort na naszych drogach mimo, że omijam (bynajmniej staram się) każdą najmniejszą dziurkę to i tak jest zbyt sztywna. Ale założe nowy temat abyście mi doradzili ale to jak znajde kawałek czasu ; ) Pozdrawiam ; )

Opublikowano
Czekam aż skończy sie ta chlapa i skoncze cale wnetrze, gdzy wymieniam na raty, najpeirw kupilem same fotele pozniej boczki, pare dni temu kanape do tylu i czarne plastyky i czekam jeszcz na schowek w drewnie pasazera i kierowcy, tunel srodkowy w drewnie i ja ksie zrobi cieplej to bede przednia deske wymienial z szarej na czarna. Wtedy zrobie galerie ; ) Btw. zabieram sie za to od pol roku ; )

Opublikowano
Czekam aż skończy sie ta chlapa i skoncze cale wnetrze, gdzy wymieniam na raty, najpeirw kupilem same fotele pozniej boczki, pare dni temu kanape do tylu i czarne plastyky i czekam jeszcz na schowek w drewnie pasazera i kierowcy, tunel srodkowy w drewnie i ja ksie zrobi cieplej to bede przednia deske wymienial z szarej na czarna. Wtedy zrobie galerie ; ) Btw. zabieram sie za to od pol roku ; )

To nie lepiej było kupić oryginalne autko ze skórą i innymi bajerami.

To co wsadzisz w niego to kupilbyś normalne oryginalne auto.

Opublikowano
Hymmm, można było ale szukałem tak długo że już mi się nie chciało czekać na moje pierwsze autko no i kupiłem to. A że dostępność skór i innych części jest w miare łatwa zdecydowałem się na zmiane wnętrza. Stary fotel był lekko przetarty ale zamiast wymieniać tylko ten fotel zdecydowałem się, że wrzuce cały środek ; )