Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie mam do was małe pytanko czy nie ma ktos na sprzedaż sprezyn sportowych do e34 R6 (przód). interesuje mnie -60 lub ewentualnie sprezyny m-technic. obecnie mam czerwone wlasnie -60 po lekkiej modyfikacji ;/ mianowicie nie wiem jakim cudem ale pekla mi jedna na dlugosci 1,75 dlugosci zwoju. wyrownalem druga i auto stoi super gleba itp. no ale niestety strasznie twardo sie zrobilo wiec z tad moj post. ma ktos na sprzedaz cos takiego? obecne spreżyny to Ta technix wiec jezli ktos by takowe posiadal na zbyciu chetnie odkupie ;) no chyba ze kogos interesuja przyciete? (taki zabiek wykonalem ze wzgledu na chwilowy brak pieniążków no ale teraz sytuacja sie poprawiła)
Gdyby Bóg kochał przedni napęd to chodzilibyśmy na rękach ;)
Opublikowano
Ja mam jamexy -40 na sprzedaż na przód . przebieg 7 tys. km ,teraz jeżdże na gwincie (B8 + HR ) na przodzie i springi są mi zbędne :wink: