Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam w swojej e39 oryginalne felgi Radial - Styling 32 [vorne 8x18 , hinten 9x18].

Ponieważ felgi są troszeczkę podniszczone planuję je odświeżyć. Długo myślałem i zastanawiałem się nad kolorem.

W związku, że nie posiadam programu do obróbki zdjęć proszę o pomoc. Zostawić w oryginalnym kolorze + wypolerować rant , bądź pomalować całe na biało ??? Chyba, że macie inne ciekawe propozycje ???

Nie widzę tego graficznie i nie mam zielonego pojęcia co lepiej by wyglądało i pasowało do całokształtu.

Z góry dzięki za pomoc.

CIMG4934.JPG

w319

Opublikowano

Na biało moim zdaniem odpada. Na pewno nie w BMW i przy takich klasycznych felgach!

Albo oryginalny kolor, albo ewentualnie mogłoby pasować coś w graficie lub inny odcień szarego (mat lub błysk), bo czarne to już chyba też przesada.

Opublikowano

No właśnie ciemny kolor zmniejszy koło i nie będzie widać efektu, że jest to 18'.

A ma ktoś photoshopa, żeby zrobić z nich białe i wrzucić na auto???

Opublikowano

Dzięki chłopaki za informację.

Bardzo proszę o zamknięcie posta.

Pozdrawiam

Opublikowano
Hehe obiecuję :) Odświeżę je i zostawiam w oryginalnym kolorze. To będzie najrozsądniejszy wybór :)