Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym zmienił kierunki przód tył na pomarańczki ewentualnie białe, szyb bym nigdy nie przyciemniał, zbyt pospolite, i po prostu brzydko wygląda jeśli nie są przyciemnione również przednie, a że do przednich w PL się plują to nie przyciemniał bym wcale.

wrzuć więcej zdjęć.

P.S. wywal tą agrotuningową kratke z przedniego zderzaka... fuj ble łe won bękart...

http://img338.imageshack.us/img338/4369/sygnaturka2w.jpg
  • 8 lat później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie podobają mi się aż tak czarne kierunkowskazy. Wolałbym oryginalne, lub mniej czarne.

Siatka w zderzaku straszna, brak zaślepek w progach.

Auto pewnie ma potencjał, ale na razie wygląda tak sobie. Czarne szyby jeszcze pogorszą ogólne spostrzeganie modelu.

Żeby nie było. Bardzo podoba mi się E36, szczególnie w coupe, ale twoje wymaga dopracowania. :wink:

Jeżeli już decydujesz się na założenie galerii, zrób porządne zdjęcia, nie jedno czarno białe :duh: i opis...

Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W tym modelu im stan bliższy oryginałowi tym lepiej :cool2: Popieram przedmówców, dodałbym jeszcze jakieś ładne oryginalne felgi z epoki :8)

Zerknij u mnie w galerii na trzeciej stronie jak ładnie może wyglądać zwykłe e36 :cool2:

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=371384&p=2687302#p2687302

Powodzenia

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:duh: a to klops :roll:. Ciekawe czy auto jeszcze istnieje... :?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Toż zrobiłem odkop roku :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :duh: :duh: :duh:

Jakieś zaćmienie :duh: :duh: :duh:

Benzyna zamiast krwi...