Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od mniej więcej 2 dni mam problem z radiem... Podczas jazdy radio samo się wycisza.. zgłaśnia.. problem uciążliwy i generalnie wcześniej nigdy takich objawów nie było.. Mam radio z dużą nawigacją...Aha na CD to samo..

Jakieś pomysły?? Co to może być i jak moge to naprawić??

Opublikowano

z tego co wiem to standard - czyli jest ok, większe obroty czy tam większa prędkość to głośniej gra, zwalniasz to ciszej

w radiach grupy vag można było tą opcję wyłączyć - w biznesowym cd nie znalazłem takiej opcji

nie wiem jak w dużej navi

Opublikowano

Ok. To zauważyłem, że jest coś takiego jak samosgłośniające sie radio w miarę przyspieszania...

Problem dotyczy sytuacji, kiedy jade np. 90km/h jednostajnie.. a muzyka sie wycisza.. Albo np jak stoje na czerwonym.. więc to nie bedzie ta opcja... chyba, że jakiś czujnik Speed Voluma sie schrzanił i teraz wycisz w tedy kiedy mu sie podoba..

Opublikowano

Powiem Wam, że ustawień speed vol w aucie nie mam.. ale jechałem wczoraj ponad godzine autem i nic.. problem sam ustał :D

Kocham ten samochód;pp

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie nowe pytanko..

Mam zapamiętane różne stacje.. chcialbym zrobić z tym porządek i ewentualnie wpisać jakieś nazwy..

Chciałbym usunąć wszystkie stacje i zapamiętać sobie nowe.

Jak to zrobić? :?: