Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej cenie to hm temat mimo wszystko dość śliski:

- znaczek do wymiany (pierdoła);

- zmatowiałe klosze lamp przednich, przebieg+/mycie autka na myjni automatycznej;

- przedni zderzak spasowanie do poprawy;

- srebrny ma różne odcienie, chociaż po samych fotkach wolę się nie wypowiadać.

Jeśli na autko jesteś bardzo "nakręcony" to na pewno do wnikliwej analizy "sprawy silnikowe", obawiam się w tych $ w stanie agonalnym dwumasy/poszczególnych elementów sprzęgła (i pakiet startowy jest dość wysoki).

Opublikowano
Pete bardzo możliwe, że wystarczyło by obejść autko w okół tylko ..........;).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale może być jakaś klamka w drzwiach komisu, albo w moim traktorku brudna :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

No to jak jeździsz aż tak brudnym autkiem to ja nie wiem :roll: .

Żarty żartami, ale faktycznie chociaż organoleptycznie oceniając to autko to trzeba by było coś tam otworzyć, zaglądnąć, zaciągnąć itd.

Opublikowano

bylem i obejrzałem, silnikowo ok, popiskuje jakas rolka albo pasek. nie jest to droga impreza. zawieszenie, hamulce nie wiem w jakiej kondycji, to wykaze sciezka diagnostyczna jezeli sie zdecuduje. blacharsko widac ze miala cos robione, tylnia klapa malowana, lewy tylni błotnik raczej tez, na progu zaobserwowalem pojawiajaca sie korozje i na przednim blotniku tuz przy zderzaku ok 4 burchelkow.

minusy: mata pasazera uszkodzona i blad poduszki, centralny zamek u kierowcy i wkladka zamka.

brak opon zimowych, 2 przednie opony raczej do wymiany. srodek calkiem sympatyczny.

serwisowana do 190tys w bmw, pozniej jakies 2 wpisy Pana XXX i historia sie konczy.

umowa bedzie pisana z wlascicielem auta a nie z komisem, wiec dlatego moze cenata taka a nie inna...

a jezeli chodzi o "pakiet startowy" to co macie na mysli? oleje filtry... tak?

nr vin zupełnie wylecial mi z głowy... :(

Opublikowano
Znam parę osób co kupiły w tym komisie auta i nie są to napewno "złe auta" w Wawie ma opinię -raczej pożądnego (ale napewno nie ręcze za komis!!!!)