Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich uzytkownikow. Z gory dziekuje za pomoc. Mam problem , a mianowicie na chwile obecna chce wymienic caly dywan z gabka ktory znajduje sie pod siedzeniami przy drzwiach na dole kanapie itd. i nie wiem czy gdzies moge to kupic nowe ? Szukalem na allegro i nie znalazlem. Moze by to jakos zregenerowac? Z tym ze kolor jest szary a bardzo chcialbym miec czarny. Prosze o jakies rady. Czekam z niecierpliwoscia i pozdraawiam :)
Opublikowano
znajdź dobrego tapicera...

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak mnie pamięć nie myli czarnego dywanu w e30 nie było....Może jakieś farbowanie czy cosik tagiego. Ogólnie nowe dywany to tylko ASO, ale koszt porażają, no chyba że masz sporo $$$ :). Jeśli chodzi o siedzenia, boczki, to znajdź jakiegoś fajnego tapicera i spokojnie ogarnie temat.

Zmień tytuł, bo moderator zamknie, a nic ten co jest teraz nie mówi o dywani w samochodzie. POlecałbym "3XX, jak odnowić wnętrze pojazdu".

PZDR>

Opublikowano
raczej nie zamknie... ostatnio moderatorzy coraz rzadziej do nas zaglądają...

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

Opublikowano

Coraz mniej moderatorzy, coraz mniej nowych tematów, jedynie parę osób które stale się udzielają na naszym podforum :)

coraz więcej e30 na szrocie...

Opublikowano

chcialbym tutaj stale dodawac posty o tym , z jakim problemem sie napotkam przy remoncie dlatego taka nazwa nie wiem. Zaraz zmienie jak cos.

Boczki mam czarne ze skory czy cos takiego. Chce wrzucic czarny dywan , czarna podsufitke a takze siedzenia obszyc skora czarna.