Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolor faktycznie intrygujący :

- bardzo nie pasują mi felgi, bo to niestety chińczyk :cry: , 1, 2, 3 dziury i felga może być już krzywa ..........;

- wydaje mi się, że kierownica ponownie obszyta, a przy przebiegu 167 :wink: to chyba trochę za szybko;

- trochę bym pomarudził o osadzenie przedniego zderzaka również, ale tak troszeczkę :wink: .

Pampuch1 jak masz blisko to podjedź. zobacz i jeśli będzie ok to zastanawiam się nad dokładnymi oględzinami.

Opublikowano
kiera prawdopodobnie zmieniona bo M-Pak dokładany...ale ogólie wizualnie fajne autko - kolor mega ciekawe jak środek....cena też wydaje sie być dość wysoka, ja w d sprzedałem swoje e60 530dA w akiej samej opcji plus szyberdach ale bez M-pakietu za 48.000. Stan auta był a w sumie jeszcze jest w super stanie. Auto miało malowane 3 elementy ale cóż...tak to jest:) stąd wydaje mi się że cena wysoka....