Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pompowane stolki i ksenony wiecej nie potrzebuje

Silnik nadrabia braki idrive itp

Opublikowano

Jutro tam podjade.

Vin musi sie zgadzac z faktura zakupu a fakture mozna ch6ba potwierdzic u dealera wiec tu ciezko o kant.

To juz predzej by ktos przeszczepil kielich do amerykanca albo eu tylko kradzionego

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto kupione na aukcji poleasingowej - widziałem ekspertyzę rzeczoznawcy - kilka elementów lakierowanych z tego co pamiętam. Poproś ich, może udostępnią opinię Dekry. Dla mnie bida (e90 bez iDrive to w środku mazda z lat 80tych :) ) i stara buda, bez m pakietu, który do 335i akurat pasuje. Nie dałbym 90tyś zł, ale to tylko moje zdanie.
Opublikowano

Poleasing z arvala

Lakierowane drzwi chyba wszystkie chyba wszystkie blotniki, cieniowane na slupkach dach nie ruszany.

Malowany i lekko wygiety próg sprawdzie lakier 75 mikronow ale ślady kurzu/piachu pod nim.

Lakier tam gdzie oryginalny w kiepskim stanie (ryski zmatowienia itp). Czarny w pełnym słońcu pokazuje wszystkie niedociągnięcia :)

Silnikowo chyba wporzadku o ile można coś ocenić po kilku km jazdy.

Zawieszenie i wnętrze bardzo ciche ale to też trochę zasługa tego że stoi na zimowkach non runflat

Wnętrze średnio zadbane dużo plastikow podrapanych, galka zmiany biegów przetarta do żywego - trochę dziwne jak na ten przebieg i fakt że w przeciwieństwie do mojego klekota nie trzeba zmieniać biegów 15 razy na minutę.

Kierownica chyba potraktowana renoskorem.

Nie ma faktur za naprawy tylko książka z checkboxami.

Ogólnie średnio zadbany czyli prawdopodobnie traktowany na zasadzie byle do końca leasingu.

Natomiast silnik za..sty bije na głowę wolnossaka mimo tylko 30KM różnicy :)

Opublikowano

:oops:

Na moje usprawiedliwienie powiem tylko ze napisane pierwotnie w dziale e90 stad tytul taki a nie inny.

Juz poprawiam