Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie ... tez ja ogladalem .. zastanawia mnie gdzie ta chlodnica .. samochod wyglada na odpicowany po wypadku - zeby latwiej go bylo sprzedac .. szkoda ze nie ma zdjec bezposrednio po wypadku jak wtedy wygladal .. ja sam bym sie nie podjal kupna czegos takiego ... ale z osoba ktora sie zna ...

moze byc calkiem ciekawa baza do fajnego auta ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

"W aucie został zmieniony przedni zderzak, brakuje chłodnic."

"Jeżdzący, 100% sprawny technicznie."

Jak ja lubie takie ogoszenia :wink:

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg
Opublikowano

zdecydowanie wybrac by sie to autko ogladnac na samym poczatku z jakims naprawde porzadnym blacharzem ... ;)

jest pytanie czy jesli faktycznie ta podluznica jest uszkodzona to bedzie ono prosto jezdzilo ??

Opublikowano
Szczerze z własnego doświadczenia ODRADZAM kupna auta nawet z delikatnie uszkodzoną podłużnicą. Miałem kiedyś Audi A6 2000r. po "niewielkim" dzwonie. Podłużnica nosiła niewielkie ślady uszkodzenia, niestety szlag trafiło geometrie. Odradzam jeszcze raz, ponieważ to niebezpieczne.... :nienie:
http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
Opublikowano

Plastikowo-metalowa chlodnice w modelu e46 uszkodzic jest bardzo latwo wiec niekoniecznie musial byc to jakis duzy dzwon.

Jakis czas temu jak mialem stluczke w swoim E46 to airbagi nie wystrzelily a obydwie chlodnice byly do wymiany :mrgreen:

Opublikowano

Ten gość ma zawsze takie okazje, zawsze sie zastanawiałem czy to jest prawda, co pisze.

Ale wydaje mi sie ze był mocniej uderzony z przodu.

Na pasie przednim jest inna śruba, wiec pewnie był wymieniany.

Pozatym lampy nie maja tych gumek na górze.

A jeszcze jedno może sie mylę, ale filtr powietrza wygląda dziwnie ?

Opublikowano
Myślę że jak coś jeszcze potargujesz to warto geometrnie przeciez można ustawić wszystko da się zrobić tylko cza wziąść konkretnego blacharza najlepiej tego co by z nia robił i niech ci wyceni co i jak aha i moim zdaniem wartało by się z gościem dogadać niech zamontuje chłodnice aby można było odpalić samochód.
Opublikowano

geometrie nie zawsze mozna ustawic ;)

ale ona jednak nie wyglada przy ktorej by nie dalo rady tego zrobic ..

Opublikowano

Skoro jest tak lekko uszkodzony i tyle juz wymienil (zotaly chlodnice) , to zastanawia mnie czemu sam nie wykonczy auta i sprzeda nie jako "bezwypatkowy" :roll:

A z brakiem chlodnic dobry patent , bo kto podczas ogladania bedzie je zakladal zeby sie przejechac :mrgreen:

Z doswiadczenia wiem , ze na allegro auta "lekko" uszkodzone sa to po prostu wraki (w wiekszosci)

Np. ostatnio ogladalem ze znajomym mechanikiem/blacharzem/lakiernkiem (bardzo wszechstronny facet)

Auto (Fiesta) niby lekko uszkodzony przód ("koszt naprawy 2500") , a okazalo sie ze silnik oparty o przegrode , poduszki pozrywane (z zewnatrz juz nieco ponaciagane wiec wygladalo niezle) :duh:

Ale to nie koniec , bo autko bylo juz "po dachu" , ktory byl tak zrobiny ze do srodka lala sie woda :duh:

Ogolnie nie polecam takich zakupow bez fachwca przy boku :wink: