Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam bede jutro ogladal E30 320i w automacie na niemieckich blachach chcialem sie dowiedziec na co zwrocic szczegolna uwage nie widac sladow bicia pole nr nie ruszane silniczek pali z pol obrotu nie kapie z niej automat nie szarpie przy zmianie biegow wszystkie kwity od przegladow nalatane 232tys potwierdzone przez ksiazke serwisowa i faktury nic nie wyje nic nie stuka zadbany srodek elektryczne szyby, elektryczny szyberdach, centralny zamek, podgrzewane siedzenie, nowe zimowki klebera auto na stalowkach i kolpaki elektryczne lusterka i wszystko dziala sprawdzane nie wiem na co jeszcze zwrocic uwage pomozcie

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
poszukaj jakichs oznak korozji....pod akumulatorem z tylu itd...a pozatym to podjedz autem na stacje diagniostyczna i powiedz ze chcesz kupic autko to za 50zl zrobia Tobie konkretny przeglad...
Opublikowano
pracuje w serwisie samoch wiec przegladna ja dokladnie a co do rdzy wlasnie zagladalem wszedzie gdzie sie dalo i nic nie znalazlem i nie wiem czego jeszcze mozna szukac

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Jesli pracujesz w serwisie to pewnie sobie sam dużo zmajdziesz. Sprawdź jeszcze tylnie rurki ham. koło dyfra , korozje w narożnikach bagażnika, luz na wale,....podobno przekladnie kierownicze maja luzy czasami. Tak poza tym e30 to super wóz. Podobno najlepszy w histori BMW (tak mówią niemcy) :norty: :cool2:
Opublikowano
Sprawdź korozje w narożnikach bagażnika, luz na wale,....podobno przekladnie kierownicze maja luzy czasami. Tak poza tym e30 to super wóz. Podobno najlepszy w histori BMW (tak mówią niemcy) :norty: :cool2:

I ludzie którzy nim jeździli :wink: .

Dodam do tego tuleje metalowo - gumowe na tylniej belce, awarie liczników (zaśniedziałe styki)................. jak mówię o takich awariach w e30, to właściciele innych marek(V., O..., F...) stukają się w głowę i mówią że jestem mało obiektywny :mad2: , ale czy to moja wina że im podczas jazdy kilku letnim samochodem "odpadają śrubki" :twisted2: :twisted2:.

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł