Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj przestała mi działać elektryka podparcia lędźwi. Pech sprawił, że inna osoba jechała przede mną moim autem i sobie ustawiła pod siebie. Teraz mam wypchane na maxa, a niebardzo da się tak jeździć. Naciskam przycisk i nic się nie dzieje. Można coś na to poradzić na szybkości? Dodam, że cała reszta elektryki fotela (mowa o kierowcy oczywiście) działa bez zarzutu.

Pozdrawiam

Opublikowano
Tak na szybkiego,to chyba pozostaje zdjąć osłonę z tyłu fotela i tam masz wężyki z powietrzem przez które pompka pompuje lędżwie.Wypnij wężyk i spuść powietrze.
niema nic lepszego niż BAWARKA
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja jeszcze dopowiem od siebie, że kompresorek działa, pompuje, wszystko ładnie, ale prawdopodobnie padło coś, co upuszcza powietrze z poduszki.

Obstawiam że to jakiś elektro-zaworek, tylko czy aby na pewno?

Opublikowano
To ja jeszcze dopowiem od siebie, że kompresorek działa, pompuje, wszystko ładnie, ale prawdopodobnie padło coś, co upuszcza powietrze z poduszki.

Obstawiam że to jakiś elektro-zaworek, tylko czy aby na pewno?

Dzięki panie że i tak trochu opuściłeś. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiem jak odpuścić resztę, ale trzeba będzie całe obicie z tyłu zdjąć, co czasem jest trochę problematyczne :lol: