Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Spodobała mi się ta BMW:

http://moto.allegro.pl/bmw-328i-e-46-m-pakiet-i2405311852.html

Według Was warta tej ceny? Może zauważyliście jakieś niezgodności lub nie oryginalne części itp. w Niej ?

Wysłalem maila ze sporą ilością zapytań w tym VIN do sprzedawcy i jak będę miał odpowiedź to dam znać.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano
Ten "pełny M Pakiet" z zewnątrz to tylko przedni zderzak, a zachwalane felgi to produkt OEM dla BMW robiony przez firmę Cromodora we Włoszech (przynajmniej dla e39) czyli nic ciekawego
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano
ok dzięki a co w chodzi w pełny M pakiet gdzie to można sprawdzić ? Felgi zawsze można wymienić chociaż takie co mi się podobają 4 sztuki kosztują 1 500 zł. Te nie są tragiczne.
Opublikowano
Ja nie piszę, że felgi są złe tylko koło prawdziwego Breytona to one pewnie nawet nie stały, bo są to zwykłe koła idące na pierwszy montaż w fabryce
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano

Ciekawe kiedy win dojdzie :norty: może go wysłał jak w Grże o Tron gołębie i jeszcze leci :mrgreen:

Przebieg nie powinien odstraszać ,chyba że ma 450 tys przelatane :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.