Skocz do zawartości

Wyciaganie silnika 2.8 z budy e39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do tych juz bardziej obeznanych, mam do kupienia silnik 2.8 ktory jest jeszce w budzie i bede przy wyciagniu... tylko co ja mam wyciagnac gdzie sa te ews i jeszcze inne rzeczy o ktorych nie wiem, jak to odpinac czy to jest cala instalacja bo, wiem ze jedna czesc ews jest pod kierownica przy przelaczniku swiatel- tyle ze nie wiem jak wyglada takze prosze o jakies fotki jak ktos ma, a druga czesc jest pod schowkiem, takze chcialbym jakies fotki.

Czyli trzeba wyciagnac :

Silnik ze skrzynia, gumy do przeplywki itp, kolektory wydechowe i barany, instalacja elektryczna i komputer, ews, kluczyk, cos jeszcze pomozcie, bo chce wszystko wziasc zeby pozniej sie nie rozczarowac.

z gory dzieki !:)

Opublikowano
Komp jest pod prawym filtrem pylkowym, ews pod oslona przy nogach pasazera (ten schowek na dokumenty itp). Bedziesz potrzebowal jeszcze zegary. Luknij tu https://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=swap+m52b28+e30&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
Opublikowano
  • Autor
wchodzilem tam w link ale nic konkretnego nie ma, ze gary bede musial miec? po co ??, cos jesscze o czym nie wiem?