Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

E36 cabrio 328i zamierzam wymienic hamulce przód i tył czyli (zaciski,tarcze) od M3 E36

Mam pytanie jesli ktos próbował juz zmieniac lub posiada wiedze czy zwrotnice sie nadaja z 328i równiez pompa hamulcowa i serwo ?

Jaka wymiana lub przeróbka bedzie konieczna jesli tylko kupie same zaciski i tarcze z M3? czy da sie to zamontowac i czy cos to da?

W 328i e36 cabrio wazy 1850 a tarcze 280 -wiec ten hamulec jest słaby.....!

Serdecznie pozdrawiam tomek

Opublikowano
z tego co wiem to zaciski jarzmo i zwrotnica nie bedzie pasowac bo w M3 sa wieksze hamulce jak sam wiesz chyba, maja 315 mm wiec musisz raczej komplet gdzies dorwac
Opublikowano
z tego co wiem to zaciski jarzmo i zwrotnica nie bedzie pasowac bo w M3 sa wieksze hamulce jak sam wiesz chyba, maja 315 mm wiec musisz raczej komplet gdzies dorwac

Witam.. jest M3 na czesci co zniej wydobyc tak zeby był pełen zestaw? --jazmo zaciski tarcze zwrotnice i co jeszcze? a zwrotnica podejdzie do 328?