Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie. Przy wciśnięciu pedału gazu do końca coś mi strzela w przednim moście(nie z tłumika).Proszę o pomoc i szybką odpowiedz. BMW X5 e53 3.0 d 184km
Opublikowano
Most się kończy? Do stomatologa trzeba :) A tak na poważnie ja u siebie jestem po wymianie. Sprawdź czy nie masz wycieków, u mnie aż obudowa pękła.
Opublikowano
jeśli mógłbyś powiedzieć jaki jest koszt naprawy takiego mostu i gdzie to można wykonać byłbym wdzięczny
Opublikowano

Taniej kolego kup uzywany bo naprawa nie oplacalna,porownywalny koszt jak nowego most.

A jaki kolega ma motor w X-e.Moze cos zaradzimy.

Opublikowano
Tak jak napisał kolega olorob X5, mostów jest sporo na allegro. Ważny jest silnik, skrzynia biegów i przed lub pofifting- co daje przełożenie. Ja za swój dyfer jak dobrze pamiętam dałem 1,6tyś. zł. A co do naprawy, to jeżeli zęby poleciały to nowych trybów nie dostaniesz :) U Ciebie przełożenie 3,73 jeżeli automat, ale sprawdź dokładnie http://moto.allegro.pl/bmw-x5-e53-most-przod-przedni-dyfer-3-73-3-0d-184k-i2345265457.html to przykładowy, ceny są różne. Pozdrawiam