Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam e36 coupe bez mpakietu i początkowo nie chciałem go w ogóle ładować do auta,jednak mój przedni ori zderzak mnie irytuje i nie wiem co z nim zrobić, czy są jakieś dokładki - tylko nie tylu agrowiocha ? czy może jednak pokusić się o zderzak pakietowy? :roll:
Opublikowano

Dzięki za linka, jednak chciałbym jeszcze poznać jakieś opinie forumowiczów :D bo przyznam ze zderzak M bardzo mi się widzi i podoba, ale tak jak mówię, nie chciał bym robić kolejnego Mpakieta tym bardziej że w tym momencie nie mam nic pakietu, .

Jak te dokładki wyglądają w realu? Widział ktoś? bo Na zdjęciach szału nie ma..

Ma ktoś może zdjęcia pakietu ac schnitzer?

Opublikowano
A mnie się właśnie podobają te zderzaki co Ci pokazałem. Nie jest to kolejny M pasztet (też tak mam :P ) i wygląda ciekawie. Ogólnie zawsze auto zrobione inaczej niż tysiąc takich samych będzie się rzucało w oczy i będzie ciekawe. tylko zrób je z gustem i ze smakiem bez agro tuningu :mrgreen:
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Doszedłem do wniosku że jednak dokładki mi się nie widzą.. zostawię serie.. Płacić kupę kasy za coś co nie do końca mi się widzi mija się z celem :P