Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem auto po rozgrzaniu gaśnie i nie odpala trzeba czekać aż ostygnie i zapali lecz pózniej znowu to samo wymieniłem już czujnik położenia wału,pompkę paliwa wraz z filtrem, czujniki położenia wałka oby dwa wszystko orginalne i nic nie pomogło nie wiem juz co robić
Opublikowano
Tak podczas jazdy też może gasnąć. Nie od jakiego czujnika zacząć, a podpiąć pod kompa chyba ze chcesz wydać prawie tys zł zanim trafisz na dobry czujnik.
Opublikowano
Nie potrzebnie zakładasz kolejny post :nienie: ,to na początek. W poprzednim pisałem ci o sprawdzeniu katalizatora,sprawdzałeś go? Jeśli nie to zrób tak: odepnij sondę lambda i wykręć ją. Następnie podepnij ją ponownie do wiązki,a samą sondę zamontuj gdzieś z boku. W wydechu zostanie dziura. Odpal auto i rozgrzej je,następnie się przejedź.Jeżeli silnik nie zgaśnie masz katalizator do wymiany. :cool2: Co do czujników temperatury to drodzy koledzy pokażcie mi Bmw e39 które z powodu takiego czujnika gaśnie? Pracuje z Bmw już sześć lat i się nie spotkałem,ale może kiedyś.Jeżeli znacie taki przypadek proszę o info.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.