Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy potrzebuje waszej pomocy nagle przestała działać mi dmuchawa po przewertowaniu pare postów postawiłem na rezystor tzw jeż zakupiłem zamontowałem i nic dmuchawa jak stoi tak stoi w panelu climatronika słychac tylko jak przestawiają sie łopatki a nawiew na max i nic nie wiem już co mam robić bezpieczniki oczywiście sprawdzone 28,50
Opublikowano

podmień panel klimatronika bo być może w nim siedzi przyczyna. Albo od jakiegoś kolegi albo kup na allegro bo koszty tego nie są duże.

inna opcja to że po prostu wentylator padł w jakiś sposób i tutaj już więcej rozbierania i zabawy z wymianą i koszty wieksze.

szukam
Opublikowano
Wydaje mi sie ze z climatronikiem jest wszystko ok wszytko sie podświetla kiedy przełączam na szybe czy na nogi nawiew to słychać jak przestawiają sie łopatki wszystkie przyciski reaguja potencjometr od nadmuchu też a nie dmucha