Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Jakie amortyzatory założyć do swojego modelu bo poleciał olej z tylnego prawego i nie da się jeździć bo strasznie stuka.Mam sportowe zawieszenie co wynika po zdekodowaniu VIN (S226A SPORTS SUSPENSION SETTINGS).Chciałbym żeby zawieszenie było trochę bardziej miękkie jeżeli to możliwe.Zastanawiam się nad sachs albo bilstein tylko nie wiem które i jaki model wybrać no i gdzie kupić za rozsądną cenę.Dziękuję za pomoc...
Opublikowano

z tego co się orientuję, do tego zawieszenia albo bilstein b6 albo sachs advantage, nie są to tanie rzeczy, ale zgodne jakościowo z oryginałem.

masz na czescidobmw duży wybór amortyzatorów wraz z cenami, dodatkowo wesprzyj się realoem.com, żeby sprawdzić jaki jest numer części której poszukujesz.

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

Opublikowano

Bumka miękka nie będzie :wink: .

Tył wymień na zwykłego sachs np., nie advantage bo on jest zgodny ze sportowymi nastawami zawieszenia ;).

P.S. Amorki wymieniamy parami, dlatego imprezka do tanich nie należy :mrgreen: .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.Założyłem Sachsy i jestem bardzo zadowolony.Autko trzyma się w zakrętach jak przyklejone i w porównaniu z tym co było to niebo a ziemia.Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.