Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Pierwszy problemem jest to wskaźnik paliwa cały czas pokazuje ze jest full sprawdzałem pływak i jest ok. Lampka od rezerwy działa w porządku. co może być przyczyna? Drugi problem to zegarek jak ustawie godzinę to co jakiś czas się resetuje i pokazuje 0.00 nie wiem dlaczego i w jakich okolicznościach się resetuje. Nieraz podczas jazdy nieraz podczas postoju. Proszę o pomoc. pozdrawiam
Opublikowano
zegarek resetowało mi jak miałem lichy aku i w momencie kręcenia rozrusznikiem prądu brakowało na inne rzeczy sprawdz miernikiem do ilu spada napięcie na aku w momencie kręcenia rozrusznikiem bo mi spadało do 6 V
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
alternator jest po wymianie szczotek laduje porzadnie akumulator tez jest wporzadku. ale u mnie nie resetuje sie przy odpalaniu tylko co jakis czas kiedy mu sie zachce nie zauwazylem zadnej przyczyny moze sam zegarek jest uszkodzony? a co do wskazników wariuje mi tez spalanie co moze byc?
Opublikowano
masz radio samochodowe? jak tak wyciag je i za nim moze znajdowac sie problem z instalacja jak jakis domorosly elektryk w zaciszu wlasnego garazu cos kombinowal.

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

Opublikowano
masz radio samochodowe? jak tak wyciag je i za nim moze znajdowac sie problem z instalacja jak jakis domorosly elektryk w zaciszu wlasnego garazu cos kombinowal.

mozliwe bo mam dolozone elektryczne szyby. jutro sprawdze :cool2: