Skocz do zawartości

BMW E34 535 Piotrków Trybunalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I jak, byłeś oglądać?
Opublikowano
Lubię czytać śmieszne oferty, gdzie wyszczególniono ile pieniędzy włożono w auto. W tym przypadku wychodzi coś ponad 8tyś. a za ile sprzedaje? Musi to byc czysta desperacja. Odłączona instalacja bo pewnie była zwykła, co przy tym silniku to śmierć dla jednego i drugiego. Najbardziej wartościowa rzecz, radio, nie jest na sprzedaż :mrgreen:
Opublikowano
  • Autor
Byłem oglądałem więc tak auto mechanicznie w dobrej kondycji zawieszenie w bardzo dobrym stanie w środku zadbane skóry nie wytarte silnik pracował dobrze. Bardzo przyjemnie się jechało. W sumie całkiem niezłe auto do momentu kiedy nie zajrzałem pod spód. Progi pognite z tyłu mocowanie wahacza całe zardzewiałe że można było rękę wsadzić ogólnie auto było z przodu robione.
Opublikowano
Szkoda bo jedna z lepiej wyglądających na allegro.
Opublikowano
  • Autor
nie liczyłem na jakieś cudo, gdyby nie ta podłoga to może bym ją kupił jadę dzisiaj oglądać e38 750i
Opublikowano
  • Autor
autko z gazem a e36 już sprzedałem narazie jeżdże zafirką sport w dieslu muszę ją sprzedać jak ktoś jest chętny to na info na pw
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Witam jadę jutro obejrzeć to autko i na co zwrócić szczególną uwagę jeżeli chodzi o ten silnik. Jak auto będzie warte zainteresowania to wezmę vin od sprzedającego i wrzucę do rozkodowania

http://otomoto.pl/bmw-535-535i-C24294814.html

VIN wziales dla potomnych? Jak nie to zamkne watek....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
  • Autor
chociaż wziąłes za nią tyle co chciales? czy jednak by móc sprzedac musiałes opuscic troche...?

sprzedałem e36 za 8 tys tyle chciałem dostać

temat można zamknąć vinu nie brałem bo nie było sensu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.