Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od kiedy temperatura zaczęła spadać poniżej zera zaczęły się u mnie problemy z ogrzewaniem. Na początku słabo pracowała dmuchawa. Przelutowanie miecza i panela z pokrętłami pomogło. Wiatrak o mało nie odleci. No ale poza dyszami na szyby powietrze prawie nie leci. Jak by nie ustawiał nadmuchu to na nogi dmucha ledwo ledwo, a środek w ogóle. Ani ciepłe ani zimne. Myślałem, że to może zatkany filtr przeciwpyłkowy, ale albo jestem ślepy, albo go w tej wersji nie ma( mam wersję z klimą). Czy ktoś ma może jakiś pomysł?
Wodzik
Opublikowano
moze kanaly masz zatkane od dluchawy a co do filtra ja u siebie tez nei mialem filtra bo ktos nie zalozyl przy wymianie

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
sprawdź jeszcze raz ten filtr, u mnie był tak zawalony, że go na początku nie zlokalizowałem (zauważyłem) - udawał nagrzewnice ;))) ale telefon do przyjaciela pomógł i filtr sie znalazł ;)))

60 też mi sparawia przyjemność ;-) hehe

http://img57.imageshack.us/img57/4166/avatar2ym6.jpg

Opublikowano
Tak sprawdz filtr u mnie w E32 tak słabo grzało, wymieniłem filtr przeciw pyłkowy był tak zaawlony syfem włożyłem nowy i teraz głowy o mało nie urywa. Aha napewno masz filtr ja tez myslałem ze go nie ma ale znalazłem bo mi te ogrzewanie nie dawało spokoju. Dużo jest kopania aby go znalezc. :shock:
Opublikowano
Dobra, chyba mam. Według mnie padła elektryczna pompa wody. Do tego coś jest nie tak z silnikami otwierającymi nawiew na środek.
Wodzik