Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś ma pomysł jak nagrać płytę Cd z mp3 zeby to jakoś działało, mam 2 płyty w zmieniarce i działają bez zarzutu, a teraz dokładam nowe i wyskakuje nieprawidłowy format ( zmieniarka w bagażniku ).

Co może być powodem. ?

Płyty nagrywane na najniższej prędkości.

Bitrate to 320kb/s.

Pozdrawiam

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

No czyta bez problemu, a bynajmniej te 2 które tam się już znajdują obecnie. Nowych nie przyjmuje.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Zobacz jakie płyty masz- CD czy DVD, DVD+ czy DVD-. Postaraj się kupić podobne. To samo z plikami mp3 - sprawdź jakie Ci działają.

U mnie radio łyka mp3 bez problemu ale tylko na CDkach. Żadne DVD mi nie ruszyło.

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano

systemy audio nie czytają płyt jeśli system Windows wrzuci na płytkę obrazy lub inne pliki np fotkę okładki płyty a często tak się dzieje.

Nagrywaj same ściezki audio bez dodatków i będzie działać.Każdy zwykły darmowy program jest lepszy niż Windosowska nagrywarka. Ja mam 6 płytek z mp3 w zmieniarce i działa.

Opublikowano
No czyta bez problemu, a bynajmniej te 2 które tam się już znajdują obecnie. Nowych nie przyjmuje.

Pzdr

O cholera, aż muszę to sprawdzić :mrgreen:

Pierwsza sprawa na jakich cd masz nagrane pliki, czy pliki są w katalogach?

Pzdr.