Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem szczesliwym posiadaczem e39T 3.0d 2003 130tys ale wystapil problem z zamykaniem klapy bagaznika ,przycisk w klapie przestal dzialac ,kupilem drugi i po miesiacu padl dziwne bo klape moge zamykac z przycisku pod tablica lecz jest to niewygodne nadmieniam ze z otwieraniem klapy z kluczyka i zwnetrza niema problemu klapa dziala super mam porownanie bo poprzednio mialem e39 3.0d 2000 270tys ale przycisk dzialal do konca nie moge zamykac z kluczyka choc auto jest max wyposazone
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W turasach częstym problemem jest przetarta wiązka w okolicy zawiasów klapy, może tam coś nie łączy i przycisk odmówił współpracy?

Zdejmij osłonę klapy i sprawdź wiązkę od przycisku, może gdzieś na kostce nie łączy czy coś, a jak nie to leć za kablami aż do zawiasów, sam przycisk raczej się nie psuje, a na pewno nie tak często.

Opublikowano
mysle ze to nie bedzie listwa bo klapa otwiera sie i zamyka z przycisku przy tablicy wrecz perfekcyjnie dziwi mnie to ze po zalozeniu drugiego przycisku wszystko klaplo po miesiacu dzialania objawy byly takie same gdyby to byl przewod (3przewody) od przycisku to chyba drugi przycisk by nie zadzialal