Skocz do zawartości

Ratunku!!!! airbag mi sie siwieci!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po wymianie filtra przeciwpyłkowego tego za schowkiem zapaliła mi się lampka od poduszek powietrznych, co tam mogłem poruszyć że tak się stało, czy to mogła się popsuć ta mata pod siedzeniem?? :?
Opublikowano

podejrzewam że przy demontarzu schowka w celu wymiany filtra mogłeś zruszyć przewody od poduszki która jest nad schowkiem zdejmij jeszcze raz schowek i popraw wszystkie wtyczki przy poduszce

ale odłącz wcześniej akumulator jeśli nie chcesz mieć niespodzianki...

Opublikowano
Bez paniki - pojedź do kogoś kto ma komputer to ci wykasuje ten AIR BAG. A pomysł z odłączaniem akumulatora podczas "grzebania" przy aucie jest BARDZO DOBRY! Unikniesz w ten sposób takich niespodzianek.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bez paniki - pojedź do kogoś kto ma komputer to ci wykasuje ten AIR BAG. A pomysł z odłączaniem akumulatora podczas "grzebania" przy aucie jest BARDZO DOBRY! Unikniesz w ten sposób takich niespodzianek.

Popieram, a do tego jeszcze się dowiesz przy okazji, czym na prawdę był spowodowany ten błąd i czy inne się jeszcze w aucie nie kryją :)

Kai