Skocz do zawartości

Ratunku!!!! airbag mi sie siwieci!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po wymianie filtra przeciwpyłkowego tego za schowkiem zapaliła mi się lampka od poduszek powietrznych, co tam mogłem poruszyć że tak się stało, czy to mogła się popsuć ta mata pod siedzeniem?? :?
Opublikowano

podejrzewam że przy demontarzu schowka w celu wymiany filtra mogłeś zruszyć przewody od poduszki która jest nad schowkiem zdejmij jeszcze raz schowek i popraw wszystkie wtyczki przy poduszce

ale odłącz wcześniej akumulator jeśli nie chcesz mieć niespodzianki...

Opublikowano
Moim zdaniem to juz i tak po ptakach bo jak komputer złapie błąd poduszki to tylko w serwisie mozna go usunąć.
Opublikowano
  • Autor
O W MORDE!!!
Opublikowano

Bardzo częstym spotykanym problemem jest uszkodzenie Maty z czujnikami w fotelu pasażera.

U mnie pomogła tylko wymiana tej maty no i oczywiście wykasowanie błędu.

Opublikowano
Bez paniki - pojedź do kogoś kto ma komputer to ci wykasuje ten AIR BAG. A pomysł z odłączaniem akumulatora podczas "grzebania" przy aucie jest BARDZO DOBRY! Unikniesz w ten sposób takich niespodzianek.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bez paniki - pojedź do kogoś kto ma komputer to ci wykasuje ten AIR BAG. A pomysł z odłączaniem akumulatora podczas "grzebania" przy aucie jest BARDZO DOBRY! Unikniesz w ten sposób takich niespodzianek.

Popieram, a do tego jeszcze się dowiesz przy okazji, czym na prawdę był spowodowany ten błąd i czy inne się jeszcze w aucie nie kryją :)

Kai