Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEJ!

Zamierzam kupić Zetkę z silnikiem 2.8L.

Wszędzie gdzie pytałem się o samo OC - wychodziło średnio powyżej 2 tyś w porywach do 2800zł. Wiek +28 ale przez to, że od zawsze jeżdżę służbowymi autami, zero zniżek.

W Link 4 - czego nikt nigdzie nie poleca - 1400zł samo OC i to najtańsza ze znalezionych opcji.

w Axa - 2500zł

w You Can Drive ( polecany na forach jako najtańszy, należący do Ergo Hestii ) podczas obliczania składki wyskoczyła informacja, że tego auta nie ubezpieczą.

Pytanie do Was:

Gdzie i za ile ubezpieczacie Wasze Zetki ??

Gdzie iść, żeby zdarli złodzieje najmniej przy- w miarę sensownej obsłudze??

PZDR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dużo zależy od miejscowości i województwa, mów też zawse że robisz przebieg 3-4 tyś rocznie (powyżej 5 tyś jest wyższa stawka) , auto parkujesz na parkingu lub garażu i jeżdzisz wyłącznie sam. Ja mieszkam na Śląsku w Gliwicach , w Z3 mam 1.8 , ale mam też Camaro 2.8 , ok 2 miesięcy temu przerabiałem własnie temat OC i najtaniej wyszło w Link4 473zł na rok z max zniżkami , płatne jednorazowo . Co do Link 4 bym się nie przejmował , jak ktoś wjedzie w ciebie to i tak ściągją z jego ubezpieczenia , więc możesz mieć PZU i inne cuda a jak Józek który w ciebie wjechał ubezpiecza u siebie na wsi u Romka w knajpie to i tak będziesz miał problemy z wyegzekwowaniem ubezpieczenia :)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ubezpieczylem w liberydirect przez neta, oplacone jednorazowo kredytowka, wyszlo za 2.8 zarejestrowane na slasku, jedna osoba, limit do 10tys km, 470 pln ze znizka 60%

wydaje sie byc najtansze.

Dziwne ze koledze z gory wyszlo za to camaro tyle samo bo mi policzyli w link4 za beemke ponad 6 stowek.

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...