Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w tytule chciałem zapytac w którym miejscu mozna znaleśc bezpieczniki świateł mijania ,długich oraz klimatronika.

Oczywiście nie chodzi o te w schowku :) te sprawdzone nawet do niektórych nie dochodzi napiecie.

Auto miało mały crash -po tym zdarzeniu brak swiateł mijania itp.

W starszych modelach BMW takie bezpieczniki znajdowały sie pod nogami (pod wykładziną) pasażera .

Czy w E 92 tez tam ich szukać ? Moze ktoś pomoze ew schemacik czy cos takiego.Z góry dziekuje.

Zapomniałem dodac sygnału dzwiekowego tez brak :duh:

Opublikowano
Witam

Jak w tytule chciałem zapytac w którym miejscu mozna znaleśc bezpieczniki świateł mijania ,długich oraz klimatronika.

Oczywiście nie chodzi o te w schowku :) te sprawdzone nawet do niektórych nie dochodzi napiecie.

Auto miało mały crash -po tym zdarzeniu brak swiateł mijania itp.

W starszych modelach BMW takie bezpieczniki znajdowały sie pod nogami (pod wykładziną) pasażera .

Czy w E 92 tez tam ich szukać ? Moze ktoś pomoze ew schemacik czy cos takiego.Z góry dziekuje.

Zapomniałem dodac sygnału dzwiekowego tez brak :duh:

A wiec w odpowiedzi na swoje pytanie :)

Wszystko znajduje sie na akumulatorze jest to tzw. rozdzielacz prądu (jest to równiez bezpiecznik wspomagania itp.)

Moze komus sie przyda ta informacja .