Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ma problem drga mi kierownica na dziurach,nierównosciach im szybciej jade tym bardziej.Całe zawieszenie przednie mam dobre wszystko amortyzatory nowe.prosze pomuzcie co to moze byc?
Opublikowano
Jadąc po dziurach, nierównościach lekkie drgania kierownicy są według mnie normalnym zjawiskiem, a tym bardziej jadąc coraz szybciej.
Opublikowano
wiesz co to nie som takie delikatne drgania niekiedy to az rece bolą od trzymania kierownicy jak som wieksz dziury na drodze jezdziłem innymi BMW e46 i nie ma czegos takiego
Opublikowano
opony sa wywarzone a felgi jakby były krzywe to nawed na prostej drodze by było czuc.A po za tym juz mniałem na przodzie chyb z 3 pary felg i na wszystkich to samo wszystko przepatrzyłem i niewiem co to jest macie jeszcze jakies pomysły?
Opublikowano
mam felgi 16 205/55 orginalene BMW ale wczesniej tez mniałem stalówki tez z BMW i to samo maglownica wpozadku patrzył na nia mechanik gadał ze nie mozliwe ze to przez nią by cos było słychac a tu nic nie stuka nic nie puka tylko ta kierownica na dziurach drga pomuzcie