Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam taki problem po próbie wymiany żarówek od podświetlenia licznika nie działa podświetlenie od przebiegu i licznika dziennego.

Dodam że zasikrzyło coś tam. z tyłu licznkia. Nie wyjmowałem go chciałem to zrobić od dołu raz już się kiedyś udało a teraz klops :mad2:

Czy jesto d tego jakiś osobny bezpiecznik? Kontrolki od zużycia hamulców i jeszcze jakaś nie świecą żarówki są ok. Kontrolki od abs oleju ładowania działają. Temperaturę pokazuje i ilość paliwa w zbiorniku też jest to ale zły odczyt. Jak włączę kierunek to kiedyś było słychać głośne tykanie a teraz tylko leciutko to samo jak zostawi się na światłach po wyłączeniu zapłonu kiedyś głośno brzęczało. Jak włączę kierunek to wskażniki od wszystkiego chodzą w górę i w dół z taką częstotliwością jak kierunki.

Uszkodziła się jakaś masa? czy co mogło by być przyczyną? Proszę o pomoc. :cry: :mad2: