Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam nastepujący problem. Nie działa mi podswietlenie lusterka kierowcy, sterowanie lusterkami, prawy ring i lewa zarowka od podswietlania tablicy. W ringu i w podswietleniu tablicy wymienialem juz zarówki ale nic to nie dało :/ I teraz rodzi sie pytanie czy to wszystko ma cos ze sobą związanego? Czy po prostu to taki zbieg okolicznosci ze pol samochodu mi sie swieci a pół nie? :D Zarówki są na pewno dobre. Probowalem cos tam robic ale niestety nie ma zadnego efektu. Co o tym myslicie? Moze mial ktos kiedys podobny problem?

Pozdrawiam, Dawid!

Opublikowano
Wszystko było sprawdzone. Nie bede kombinował i po prostu wstawie samochod do ASO. Jak sie cos dowiem to napiszę :) moze komus sie przyda :P
Opublikowano

A ilez taki modul moze kosztowac i jak to naprawic?

Ja mam podobna sytuacje, ale tylko z swiatlem drogowym lampy prawej. Reszta dziala bez zarzutu a swiatlo drogowe dziala tylko w lampie lewej, zarowka wymieniona, styki na lampie w porzadku a swiatlo nie dziala...

Pozdrawiam

Robert

Jeździłem wieloma samochodami, ale tylko BMW daje przyjemność, komfort i powoduje uśmiech na twarzy...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.