Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że bleee.

- Przebieg: 199tyśkm byle nie 200 tyś

- Lewy przód walony no chyba że tak cień pada

- wydech jakiś taki nie taki( może się mylę bo nie znam przedlift w m pakiecie)

- tylko przednie szyby w prądzie

- dowiedz się skąd autko przyjechało bo też nie ma zaznaczonego!

- cena wysoka nawet bym powiedział zaporowa jak za 2000r.

+ to że nie jest zaznaczone że bezwypadkowy, ale co to za plus heh :D

pzdr.

Opublikowano

Dawcą gratów M-Pakietowych pewnie jakiś angolek (listwy okienne i drzwi wydają się być standardowe) :wink: .

Boniek25 życzę powodzenia przy ewentualnych oględzinach, na pewno będzie potrzebne.

P.S. Jeden z Forumowiczów chce sprzedać swoje 320d 136 KM (sądząc po galerii mocno doinwestowane ........) może to lepsze rozwiązanie niż ten okaz :mrgreen: .

Opublikowano
eee chyba sobie go odpuszcze.. Mam 19 no 20k naszykowane na E46 320 disel lub benzyna, mija 2 miesiąc i narazie średnio to wygląda.. Co do sprzedawcy z forum mówisz o tym? viewtopic.php?f=5&t=184159 Włąsnie patrzyłem ale nie mogę wejść w tą galerie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co myślicie o tym aucie? http://otomoto.pl/bmw-320-bmw-320d-m-pakiet-polecam-C23498431.html Czy listwy i dół tylnego błotnika z M pakietu były w ogóle lakierowane pod kolor nadwozia? Prawy przedni błotnik na 1 zdjęciu ma chyba inny odcień?

Mysle ze nie zapoznales sie z regulaminem dzialu :twisted:

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.