Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich , mam problem z 1,8tds mianowicie została zmieniona pompa wtryskowa , działała 3 dni ... jadąc autem przy wyprzedzaniu auto zgasło. Zawieźliśmy bmw do mechanika na komputer i pokazało błędy : 1. Temperatura paliwa 2. Kontrola prędkości jazdy - panel sterowania 3. Czujnik jazdy. Mechanior zadzwonił do "pompiarzy" i oni od razu wystawili diagnozę ze to nastawnik strzelił . Mam prośbę , jestem ze Słupska i szukam w okolicach jakiegoś ogarniętego mechanika co zajmie się moja bmw. Auto odpala na jakieś 2 sek i po chwili gaśnie.
Opublikowano

mi dwa lata temu uszczelniali i nastawiali nastawnik ...a 2 miesiące temu wyciągali i uszczelniali mi całą pompę

...wszystko działa ok bez problemów ...nawet trochę dawkę mi poprawili i auto stało się lekko żwawsze.

Nie są to mechanicy z błotem i biegającymi kurami po podwórku więc można ich polecić, jesteś ze Słupska to relatywnie blisko Koszalina

"Auto Elektro Diesel Serwis" Artur Skrzypek

Kretomino, woj. zachodniopomorskie, kod 75-900

ul. Kościelna 12

Telefon: 94 340 62 77