Skocz do zawartości

525tds - Nie działa elektryka fotela pasażera itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z elektryką fotela przedniego pasażera, jest on z pamięcią, cały elektryczny (sportowy fotel). Fotel kierowcy działa poprawnie a fotel pasażera nic się nie dzieje gdy chcę wykonać jakąś czynność, czyli np. przesunąć go do przodu. Wszystkie kostki są podpięte. Bezpieczniki wszystkie całe. Drugi problem to nie działa zamykanie i otwieranie bagażnika z centralnego zamka. Nie mogę zamknąć auta bagażnikiem ani otworzyć żadnym zamkiem bagażnika tylko muszę przekręcić kluczyk w bagażniku. Trzeci problem to nie załącza mi się wentylator od klimatyzacji, dioda świeci na włączniku. I ostatnie pytanie, jak zdemontować zawias wlewu paliwa? Ten plastikowy. Bo jest połamany delikatnie i klapka lata a chciałbym go skleić. Proszę o pomoc w tych rzeczach, z góry będę ogromnie wdzięczny.

DZIĘKUJĘ. Bede odpisywal jak najszybciej.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano

Wszystkie by tak nie padły . Sprawdź czy dochodzi do nich prąd pod fotele :wink: m w tych wtyczkach .

Centralny z bagażnika najlepiej wyjmij i wyczyścić i nim poruszaj może się zastał .

Ten plastik od wlewu jest wpinany na zatrzaski w 2 kwadratowe otwory w blaszce pod plastykiem ale tam jest tak ciasno że niewiem czy uda ci się to wyjąć bez uszkodzenia .

A klimy nie mam :D