Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

Posiadam BMW e46.z konca 1999r.

Chcciałem zmienic palniki w xenonie chyba maja d2s tak mi sie wydaje ale chciałem sie upewnic.

barwa jaka mnie interesuje to 8000k

jakie najlepiej kupic. prosze o podanie linków z allegro badz jakis stron z czesciami samochodowymi.

dziekuje i pozdrawiam!

Opublikowano
kolego, jesli moge dam ci rade - nie kupuj 8000.procz tego ze ladnie wygladaja, w nocy sie nie sprawdzaja a jak spadnie deszcz to olaboga.4300 badz 4800.allegro sobie odpusc pelno podrobek philipsow i osramow.najlepiej jakis sklep typu intercars.
Opublikowano

tylko coś w oryginale , już nigdy nie kupię palnika w zamienniku , masakra :duh:

na tym nic nie widać , wcześniej jak miałem ori to świeciły super , nie trzeba było drogowych włączać a teraz .... :(

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

sam mam dylemat z palnikami, wziąłem niby ori philipsy ale w szarym opakowaniu i je oddaje ( bo nie założyłem nawet ), po artykułach w motorze albo auto świecie wygiąłem się jakie są ceny palników org firm i modeli wybranych, najlepiej chyba jakiś model osram wypadł, parę stów kosztował, nie wiem ile ori bmw ale też pewnie tani nie jest

ja wydam zamiast 200zł na kpl to z 400-600zł - choć jest to szaleństwem ale poprawia bezpieczeństwo

ale założę się że 3/4 użytkowników poleci w taniość