Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy mam takie pytanie

co to jest i do czego nr 6 http://zapodaj.net/af0fd9c16612.jpg.html

mam to uszkodzone i najlepsze ze tam wchodzi kostka z dwoma pinami ale nie mam nigdzie zadnego kabla zeby to podlaczyc, ściągnąłem kolektor ssący cały bo myślałem ze gdzies ktos wczesniej nie mogl podlaczyc i kostka spadla, ale nie ma jej nigdzie, co z tym zrobic???

Opublikowano
Ten element często klekocze (wyrabia się przepustnica) i odłączają wtyczkę. Poszukaj dobrze może gdzieś jest ucięta jak nie to elektryk.
Opublikowano
byl gaz, i musial byc wybuch ktory rozwalil przepustnice ta plastikowa, kupilem to auto i chce doprowadzic zeby jezdzilo tylko kurcze problem w tym ze nie widze nic ucietego, a moze wiecie gdzie i co tym reguluje ??
Opublikowano
Gość kiedyś mi tłumaczył ale nie chcę cię wprowadzić w błąd bo nie pamiętam. Chyba steruje tym komp jak samochód jest obciążony otwiera tą przepustnice.
Opublikowano
Wyciągnąłem wczoraj wiazke cala i nie ma sladu po wtyczce do tego Disa Valve, co z tym zrobic i czy bez tego auto na wolnych obrotach bedzie falowac ??
Opublikowano
viewtopic.php?f=68&t=184044 poczytaj . Moim zdaniem nie ma wpływu na wolne obroty . Z tego co słyszałem jak ludzie to mają uszkodzone to blokują tą klapkę żeby była zamknięta , ona i tak dopiero otwiera się przy wysokich obrotach i ma na celu zwiększenie momentu obrotowego.