Skocz do zawartości

E34 525 Touring Chrzanów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
http://otomoto.pl/bmw-525-okazia-C23824760.html a na temat tej 5 ktoś coś może wie :?:

Czy te 116 KM w automacie to nie za mało?? bo właściciel mówi że wszystko jest ok z autem. Jakie są opinie o tym silniku :?:

Pozdrawiam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

VIN w tytule proszę wpisać !!!

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
  • Autor

Niestety na razie VINu nie znam a zaraz nie będę miał dostępu do neta

Pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
silnik radzi sobie z autem , ale wiadomo, demon predkosci to to nie jest...

No właśnie nie ma potrzeby żeby była demonem :D

Pozdrawiam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Niestety na razie VINu nie znam a zaraz nie będę miał dostępu do neta

To kiedy dostaniesz VIN to zedytuj tytul w pierwszym poscie.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
  • Autor
VINu nie mam i nie będę miał ale byłem, zobaczyłem i nie polecam :!: Ogniska rdzy w paru miejscach karoserii, szyby były wymieniane ale szok był dopiero w środku, calutka podsufitka wisi prawie na głowie a boczki w tylnych drzwiach trzymają się na wkrętach i pare innych niespodzianek. Nie mam doświadczenia zbytniego z automatami ale jak zmieniałem położenie dźwigni na wciśniętym hamulcu to wqyraźnie czuć było szarpnięcie, niedługo po odpaleniu przy zmianie na D nawet zgasła. Tak jak mówiłem nie jestem znawcą automatu i musiał bym się przejechać jakąś inną dla porównania. Jedynymi plusami tej piątki to rzeczywiście prowadzenie i hamulce też w porządku. No i aku też nowy i duży Centra. Ogólnie, gość to handlarz i nie za bardzo sie zna na beemkach , chociażby to że musiałem mu dopiero pokazać gdzie ma ten nowy aku o którym tak zapewniał chociaż wcześniej go nie widział.
Pozdrawiam
Opublikowano
hmm... 94 rok, 2700 zł - spodziewałeś się oryginalnego lakieru bez wgniotki i zarysować oraz ogólnie ideału?
Opublikowano
  • Autor
hmm... 94 rok, 2700 zł - spodziewałeś się oryginalnego lakieru bez wgniotki i zarysować oraz ogólnie ideału?

Wgniotki by mi nie przeszkadzały, tylko w ogłoszeniu pisało że środek zadbany,czysty a tu posufitka wisi od przedniej szyby do tylnej, boczki na wkretach i to tak wybrzuszone jakos że rekami sie nie dało docisnąć, deska podrapana a fotele nie wytarte tylko jakby poprzecinane.

Pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
Może jak by środek był ok to bym ją wziął. Niewiem tylko czy ten automat tak ma działać, może się ktoś wypowiedzieć na ten temat :?:
Pozdrawiam
Opublikowano
Nie powinno szarpać ani gasnąć. Skrzynia ma swoje lata i może się wysypać. Ciekawe czy ktoś kiedykolwiek zmieniał w niej olej. Zawsze można kupić za grosze używkę.
Opublikowano
Nie wiem, nie siedzę w częściach do bmw. Prawda jest taka że samochód jest stary i w niskiej cenie wiec nie można się spodziewać że nic nie trzeba będzie w nim zrobić.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Wgniotki by mi nie przeszkadzały, tylko w ogłoszeniu pisało że środek zadbany,czysty a tu posufitka wisi od przedniej szyby do tylnej, boczki na wkretach i to tak wybrzuszone jakos że rekami sie nie dało docisnąć, deska podrapana a fotele nie wytarte tylko jakby poprzecinane.

Liczył na to, że przez takie teksy będzie sporo oglądających, będą marudzić, spuści 500 i komuś opchnie :?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
nie takie grosze bo ok 600zł

To kup od razu cztery, albo jedną porządną z gwarancją za 3tyś :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.