Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Drodzy koledzy, mam pewne zastrzeżenia do pracy systemu bluetooth w X6. Czy u was też połączenie się telefonu z samochodem trwa dużo czasu? Dodatkowo jeżeli już połączenie zostanie ustanowione(odczyta wszystkie kontakty) to jeszcze przez kilka minut nie można rozmawiać, bo sygnał jest przerywany i jakość rozmowy jest żenująca. Także zanim połączy się na dobre to trzeba czekać lekko 10 minut. Nie znalazłem w menu opcji żeby na stałe wgrać kontakty, bo najprawdopodobniej problem powoduje spora liczba kontaktów. Zgłaszałem to w ASO na przeglądzie ale oczywiście nic nie poprawili :). Macie jakieś pomysły?

Opublikowano
u mnie wszystko jest ok, lacznie trwa chwile, zarowno z iphone jak i nokiami
http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
U mnie to trwa chwilkę i w zasadzie jak już pojawi się ekran nawi to można dzwonić.Masz ją od nowości?
Opublikowano
Tak, auto kupione w PL. Problem jeszcze byłby do przeżycia lecz auto głównie używam na krótkich odcinkach i takie łączenie się kilkanaście razy dziennie jest bardzo męczące :roll:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jaki masz telefon?
Opublikowano
Ja rowniez uzywam tego modelu tel i jest wszystko ok
http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pożycz na chwile inny telefon i sparuj go.

Po 1 minucie będziesz wiedział czy to auto winne czy słuchawka.

Opublikowano
Witaj kolego, ja mam sparowane 3 telefony w tym LG , Nokia CLASSIC - ta sama jak Twoja i jakis inny jeszcze ,wszystko łaczy sie bardzo szybko 2,3 sekundy . Jedyny problem w dzialaniu systemu glosno mowiacego/ zaniki glosu/ mam wtedy gdy otwarty mam szyber dach . Poza tym wszystko dziala OK
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sprawdziłem na htc desire z i jest lepiej. Połączenie się, ściągnięcie kontaktów i czekanie na zanik głupiego przerywania zajmuje jakieś 20 sekund. Czas zmienić telefon :). Swoją drogą dużo macie kontaktów? Bo w nokii myślę, że mam spokojnie z 800, może to powoduje problem?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Też mam kilka setek.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ilosc kontaktow nie gra roli , moim zdaniem cos z modulem.

mam takich kilka,jak bedziesz w okolicy wroclawia to podjedz ,powymieniamy kilka i sprawa sie wyjasni

Opublikowano
Zwykły mulf ogarnie Max do 250 aby wiecej niestety combox

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Może trzeba zamontować nowszy moduł lub sprawdzić poziom softu..

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner