Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem wymieniałem cały wydech środkowy i końcowy. Stary był z katalizatorem nowy to zwykł zamiennik bez katalizatora.

Pojawił się problem bo po wymianie na wolnych skaczą obrony tak jak na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=W8EEsNDzBx0

Pytanie czy może to być wina wydechu bez katalizatora ? Czy może sondy dodam ze przy próbie odkręcenia jej niechcąco dziabnąłem tą gume ochronną i została

rozerwana a przy odkręcaniu ze starego wydechu ta miedziana uszczelka się rozerwała na strzępy i zastosowałęm sylikon taki na wysokie temperatury.

Opublikowano
Uszkodzona sonda jak najbardziej za wahania będzie odpowiadać, obejrzyj sondę dokładnie i uszczelnij wszystko porządnie. Jeśli sonda była przed katalizatorem to jego usunięcie nie powinno bardzo zmieniać pracy sondy, chyba że ten wydech dziwne ciśnienia powoduje :D
Opublikowano
Jutro powinna przyjść nowa jak wymienię to dam znać. Nie uszkodziłem jej aż tak mocno tylko rozerwał się kawałek tego kondoma przy wtyczce zobaczymy...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.