Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem zapytac czy sa jakies sposoby na wyciagniecie wgniecenia w progu?? czy pozostaje tylko szpachlowanie?? kiedys samochod zsunol mi sie z podnosnika i zagniecenie jest mniej wiecej takie jak drut 10mm. musze cos z tym zrobic.

Nie ten dział, przenoszę

Opublikowano
Można to wyprostować bez problemu tylko trzeba mieć odpowiednie narzędzia ( najprościej użyć spotera ) w porządnym warsztacie samochodowym powinni mieć takie urządzenie jeśli mieszkasz niedaleko Dąbrowy Górniczej zapraszam.
Darmowe Holowanie i samochód zastępczy garatis dla poszkodowanych w kolizji drogowej (Bezgotówkowo)
Opublikowano
do dabrowy gorniczej mam okolo 180km pracowalem tam w zeszlym roku spory kawalek dobrze by bylo jak udalo by mi sie to wyciagnac.
Opublikowano
jedz do warsztatu w pobliżu powinni ci to zrobić bez problemu sam nie próbuj szkoda czasu
Darmowe Holowanie i samochód zastępczy garatis dla poszkodowanych w kolizji drogowej (Bezgotówkowo)
Opublikowano
to wgniecenie jest takie jak by ktos dostawil preta 10-ke i wbil go mlotkiem mniej wiecej taka prega o dlugosci 3cm