Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie . Na wstępie przepraszam fanów modelu e28 bo niechcę profanować im modelu tylko go uratować od złomowania .

No więc mam e28 sama buda z wnętrzem bez zawiechy i silnika oraz dawca e 34 w całości jeżdżącą ale po spotkaniu z wnętrzem oplem w zimę .

Zamierzam przełożyć silnik m50b20 z całą instalacja . Z przedniego zawieszenia wiem że tylko drążek środkowy jest szerszy i maglownica trochę inna ale nie jestem pewien . Tylna belka to dużą głowa 3.91 szpera ale wrazie co mam belkę od e28 . Całą wiązkę wnętrza jakoś zgrać z ory zegarami . Skórzane stołki i tu mam pytanie czy elektryczne szyby też da radę przełożyć bez dużego kombinowania oraz szyberdach elektryczny .

Chce to zrobić bo miałem już 2 e28 i jestem zakochany w tym modelu . Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny ale dziękuje za teksty że to nieopłacalne bo części mam i lubie dłubanie

Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk

• 4 tygodnie później...