Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stones1, czy ja dobrze czytam? 2.000zł za kableWN :shock:

tak, 1 000 za kpl. na jedna stroen silnika.. mowa o V12.

Wiecie co :norty: Tylko nie mowcie ze lipe uskuteczniam :nienie: Kolega, wlasciciel 850 mowil ze mozna sprawdzic ktoremu to kablowi cos dolega (bo wszystkie naraz nie padna :wink: ) i ktos tam dotnie ten jeden wadliwy przewod :D Sorry ale ja wole te 3 tysiace (bo ja o takiej kwocie slyszalem za przewody WN) wydac na paliwo niz niepotrzebnie wymieniac cos dobrego :D

ale to bylby kabale "dobierany" . a nie typowy do tego samochodu. Cos takeigo mnie nie interesuje....

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
Ja nie robiłem tak skrupulatnych obliczeń, aczkolwiek jeździłem swoją 750i na codzień i co drugi dzień tankowałem za 100. Saplała mi około 23L/100km awarii większych nie miałem. Jedyne co to wężyki przy chłodnicy i elektryka szyb, poza tym normalne koszta użytkowania samochody tj. oleje filtry. Samochodem jeździłem rok i nie żałuje. Pozdrawiam.
http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
Opublikowano
Ja nie robiłem tak skrupulatnych obliczeń, aczkolwiek jeździłem swoją 750i na codzień i co drugi dzień tankowałem za 100. Saplała mi około 23L/100km awarii większych nie miałem. Jedyne co to wężyki przy chłodnicy i elektryka szyb, poza tym normalne koszta użytkowania samochody tj. oleje filtry. Samochodem jeździłem rok i nie żałuje. Pozdrawiam.

Rozumiem że te 23l to benzyny tak? Co odczuwasz po przesiadce na e39? Komfort gorszy, głośniejsza? Jak pali z 8 ON to nie lepiej było porządny gaz do E32 założyć?

Pozdrawiam