Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Udało mi się dowiedzieć parę rzeczy i wydaje mi się, że tak niby jest ok. Najlepiej byłoby obczaić na żywo ale troszkę mi się nie uśmiecha gonić przez całą PL.. :D
Opublikowano
Nie pytałem o vin szczerze mówiąc. Też nad tym się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że troszkę mały silnik jak na taką budę i automat. Nie opłaca mi się chyba gnać na wskroś przez całą Polskę.. Ale dla tych, którzy byliby zainteresowani tym autem to napewno jest godne uwagi.
Opublikowano
Ładny egzemplarz, ale szukam samochodu z dobrym wyposażeniem typu klima, elektryczne szyby, poduszki, komputer pokładowy Mpakiet itp. itd. Heh być może zabrzmi to trochę dziwnie ale szukam poprostu czegoś fanie wyglądającego, dobrze jeżdżącego i dobrze wyposażonego. Aktualnie mam Astrę F, która jest totalnie goła, choć jestem raczkującym kierowcą to jeździłem już paroma dobrze wyposażonymi samochodami (oprócz BMW) i taka "wygoda" bardzo mi i innym członkom rodziny odpowiada. Silniki jakie wydają mi się odpowiednie to 1.8IS lub 2.8i będę szukał coś z tego i zdaję sobie sprawę, że będzie trudno znaleźć zadbany, dobry samochód. Gdybyś jednak mógł to napisz mi na priv cenę w razie gdybym zmienił zdanie.. :wink:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę polecić to auto ze względu na osobą, która go serwisowała, a z tego co wiadomo, to jeden z najlepszych specjalistów od bmw w Szczecinie. Auto bardzo ładnie pracuje i o dziwo jest dosyć dynamiczne na skrzyni aut. Garażowane, nie palone, skóry wymagają lekkiej kosmetyki. Autem jeździła córka pana właściciela. Jedynie do czego można się przyczepić to do żle spasowanej maski. Było lekkie uderzenie z przodu, ale absolutnie nie wyklucza tego auta. Klimka chłodzi, audio pięknie gra, zmieniarka działa.

Jak coś to zapraszam do Szczecina i z chęcią pomogę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.