Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie wygląda tragicznie.

VIN weź zobaczymy czy taka wyjechała z fabryki. ew przebieg ktoś może sprawdzi.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Jest KS to już dobrze. Poproś o skan, zadzwoń pod ostatni podany numer serwisowy i będziesz wszystko wiedział. Blachy oryginalne wyjazdowe, tylko czy na pewno z tego auta. Telefonicznie uzyskasz wszystkie informację. Jak masz czas i parę złotych na telefon, możesz z serwisem rozmawiać nawet godzinę, zawsze będzie grzecznie i wyczerpująco.
Opublikowano

Radom (wiki) - Capitol of Switzerland(...)

A tak na serio, mam nadzieję, że zapaliła ci się lampka gdy zobaczyłeś szwajcara z radomia. Jakiś czas temu na forum ostrzegano przed 328ci sprzedawanym przez ten komis - był to totalny szrot. Nie mówię o tym aucie, nie znam jego historii. Wygląda fajnie, dobre wyposażenie, brak chyba tylko szyberdachu do full opcji i radia.

http://www.lastfm.pl/user/lolcatiero - aktualnie słucham:

http://lastlabs.pl/musicbar.php?username=lolcatiero&color=red&unicode=no

Pozdrawiam, Michał.

Znany również jako delano @E46Forum.PL

Opublikowano
Mpakiet jest dokładany. Jednego odstrasza inny nie.

Jeżeli o to chodzi mi osobiście to nie przeszkadza nawet jest na + :) jeżeli znalazł bym jakieś fajne 328ci lub 330ci to bym m-pakiet dołożył bo całkowicie zmienia wygląd auta. Natomiast ważniejsze jest to czy np został walnięty i właściciel jak go naprawiał postanowił sobie dołożyć... czy zrobione jest to tylko ze względu na wygląd i upodobania właściciela...

Opublikowano
Mi te blachy wyglądają na plastikowe(robione w PL), brak podkładki pod blachę na przednim zderzaku w kol. nadwozia, 'dół' tylnego zderzaka pomalowany w kolor :roll: , tyle lampy zmienione na polift, chyba brak przednich krótkich nadkoli - ale ręki nie dam sobie uciąć :) Wydaje mi się że warta oględzin, zapewne było coś z nią grzebane - byle nie za mocno i jeśli dobrze zrobione to brać :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Mpakiet jest dokładany. Jednego odstrasza inny nie.

Jeżeli o to chodzi mi osobiście to nie przeszkadza nawet jest na + :) jeżeli znalazł bym jakieś fajne 328ci lub 330ci to bym m-pakiet dołożył bo całkowicie zmienia wygląd auta. Natomiast ważniejsze jest to czy np został walnięty i właściciel jak go naprawiał postanowił sobie dołożyć... czy zrobione jest to tylko ze względu na wygląd i upodobania właściciela...

Widzisz wszystko musi do siebie pasować. Prezentowane auto ma zderzaki Mpakiet połączone z chrom listwami i tytanową wyściółką lamp. Jak to wygląda? ..Jak traper do garnituru.

Ja chciałem zamontować sobie czarne matowe felgi, niestety mam chrom pakiet i ...zrezygnowałem.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Mi te blachy wyglądają na plastikowe(robione w PL), brak podkładki pod blachę na przednim zderzaku w kol. nadwozia

bo to Szwajcaria - moja też nie miała, bo miała małą tablicę z podkładką serwisu Porsche :lol:

Musiałem kupić dokładkę i sobie sprejem pomalować...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Chyba niezbyt jasno się odniosłem :oops: chodziło mi o brak podkładki na zderzaku, nie o legalność tablic...

Przy okazji może powiedz - moja szwajcarka z przodu miała mała tablicę, z tyłu dużą. W ogłoszeniach widać różne. Jest jakaś zasada czy mają może dowolność wyboru, albo coś w ten deseń?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png