Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowym użytkownikiem forum...

Wiem, że jest wiele tematów dotyczących podłączenia wzmacniaczy, jednak nie mogę dopasować żadnego z nich pod swoj wzmacniacz.

a zatem posiadam wzmacniacz JBL GT0 1401 monoblock oraz kondensator firmy Lanzar, chcialbym podłączyć to pod swoje seryjne radyjko BMW professional...

Proszę o pomoc w tym temacie tzn. schematy podłączeń, porady, fotorelacje...

Z góry dzieki

pozdrawiam

Opublikowano
od glosnikow pod siedzieniem wyprowadz sobie chincze muszisz odkrecic siedzenia przednie obudowy glosnikow wyjmujesz przewody od glosnikow( kostka) nadcinasz przewody z kazdej strony od glosnika po 2 gdzie kazda strona bedzie robila za jedna strone chincze izolujesz i masz chincze:D:P
Opublikowano
od glosnikow pod siedzieniem wyprowadz sobie chincze muszisz odkrecic siedzenia przednie obudowy glosnikow wyjmujesz przewody od glosnikow( kostka) nadcinasz przewody z kazdej strony od glosnika po 2 gdzie kazda strona bedzie robila za jedna strone chincze izolujesz i masz chincze:D:P

podepne sie

kazdy model e90 mial wyprowadzone kalble pod siedzenia do wooferow? Ja nawet nie wiem czy mam tam glosniki a co dopiero kable aby przerobic na chincze

Opublikowano

podepne sie

kazdy model e90 mial wyprowadzone kalble pod siedzenia do wooferow? Ja nawet nie wiem czy mam tam glosniki a co dopiero kable aby przerobic na chincze

Nawet w standardowym audio, są suby pod siedzeniami

Opublikowano

ok rozumiem, że podpinając się pod te basówki muszę użyć adaptera żeby wyjść na chinche i podłączyć pod mojego wzmaka.

ale pod co podlaczyc remote ?

pytanie czy wystarczy standartowy adapter czy kupic jakis lepszej firmy?

pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie

Opublikowano

remote oile pamietam gdzies wyczatane chyba nawet tu na forum :mrgreen:

musisz podlaczyc pod + np. aku i najlepiej jakis przelacznik wstawic aby wzamk nie dziala non stop

poprawcie mnie o ile sie myle :8)