Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lampy z pierwszego linku to seryjne lampy od e90, nie wiem czemu sprzedawca pisze, że black line. Lampy z drugiego linku to jakieś podróbki, mi się absolutnie nie podobają.

Polecam kupić oryginalne lampy black line. W aso to koszt ok 1300zł ale w necie możesz kupić nowe poniżej 1000zł (ja tak kupiłem).

Opublikowano

Black line i black line, mi tam nie podchodza te lampy wcale. Wygladaja jak poddymione ori i tyle.

Trzeba pomyslec jak te lampy z australi zalatwic.

Tu masz linka: viewtopic.php?f=70&t=180136

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Ale kolego powiedziałeś. Przecież jednemu się podoba, drugiemu nie i tak jest ze wszystkim, nie ma sensu się nad tym więcej rozwodzić. Kolega Maniak90 szuka chyba lamp black line po tym co stwierdziłem po linkach, więc tylko napisałem, że jeśli black line to polecam oryginały i tyle. Nie rozwodzę się nad tym czy się komuś podobają czy nie.
Opublikowano
Black line i black line, mi tam nie podchodza te lampy wcale. Wygladaja jak poddymione ori i tyle.

Trzeba pomyslec jak te lampy z australi zalatwic.

Tu masz linka: viewtopic.php?f=70&t=180136

W 100% sie z Toba zgadzam. Dla mnie black line zalatuja wiejskim dymionym tuningiem. Ale oczywiscie kazdy ma prawo wyboru i to jemu sie ma podobac. Lampy z Australii sa naprawde super i widze, ze chetnych na nie by nie brakowalo. Moze zorganizujemy jakies zakupy hurtowe :)

Opublikowano

Tylko hmm dla jednych ORI to ori a te... sorry to jest właśnie wiejski tuning zakładać lampy a'la 'fejsluk' do auta z 2005 roku :mrgreen: czy ogólnie modeli pre lci :norty:

No ale co ludzi tyle opinii, także fajnie, że każdy może znaleźć coś dla siebie.

A jeśli ktoś chce być oryginalny to niech zamawia paczkę z Australii :) - jaki problem :mrgreen:

Pzdr.

PS. a do zakupów grupowych się dołączam jak coś. Zawsze dodatkowe parę groszy ze sprzedaży na allegro wpadnie :mrgreen:

Opublikowano
Ale to fabryka wypuscila knota w postaci tynych lamp. W 90% procentach elementy fabryczne sa stylistycznie najlepsze ale pozostaje 10% knotow, ktorych nawet fabryka nie poprawila skutecznie (black line). Lampy w A6 avant tez byly brzydkie ale szybko zastapili je ledowymi i oczarowali nimi klientow do tego stopnia, ze lampy maja taka rotacje, ze zawsze kilka kompletow jest dostepnych od reki.
Opublikowano

Po to jest lifting auta, żeby takie knoty poprawić i poprawili. A blackliny nie są takie złe, jedyną wadą jest cena, ale wyglądają dużo lepiej niż oryginały.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Ciekawe czy jakby te australijskie lampy byly sprzedawane przez fabryke tez byly wiejskim tuningiem. Nie wszystko co fabryczne jest super a niefabryczne wiocha i odwrotnie. Firmy tuningowe czesto skutecznie poprawiaja fabryke a dzielenie roznych modyfikacji na fabryczne albo złe moim zdaniem jest bledem.
Opublikowano

Tu nie chodzi o złe czy dobre, ale..

Mam auto pre-lci = kupuję rzeczy do auta pre lci a nie robię z auta pre lci model 2011. Rozumiesz różnicę?

Pzdr.

Opublikowano
Rozumiem, ze dla Ciebie nie jest wazne czy jest ladne tylko czy dedykowane do tego modelu przez fabryke - no coz :roll: Dla mnie EOT

Dla mnie ważne jest jak jest i ładne i pasuje do danego auta. I takie właśnie są lampy Black Line. I takie kupiłem. Tobie się nie podobają - masz do tego prawo. Jak wspomniałem wcześniej - każdy znajdzie coś dla siebie.

Pzdr.