Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam! Wylał mi się amortyzator z przodu :( więc trzeba wymienić na nowe... Edytowane przez h4cker
Opublikowano

wchodzisz na: www.bmwautoparts.pl i wpisujesz ostani 7 znakow vin... sprawdzilem to touring z automatem tak?

Jednak nie widze tu wzmianki o m-techu...

z drugiej strony amorki sie wymienia parami... moja rada nie kupuj zadnego syfu typu srl. Te amortyzatory nie maja oznakowan jak prawidlowo ustawic amortyzator. Bez tego w zyciu nie ustawi ci nikt geometrii. Ja walczylem kilka godzin z tym zeby samemu te oznakowania narysowac, i jakos sie udalo. Ale nerwy i przeklenstwa i kolejne proby ustawiania geometrii w warsztacie robia z tego kupna absolutnie nieoplacalnego. Dodam tez, ze to bardzo miekkie amorki i przy gwaltownym albo szybkim skrecaniu cala buda sie przychyla...

Czy to jest m-tech to juz sam musisz obejrzec te kolumny... fabryka raczej robi seryjnie a nie tuningowane czesci...

Opublikowano
Tak dokładnie touring w automacie :) pytam dlatego, że auto jest mocno obniżone... wcześniej BMW jeździł prawnik i mówił, że takie kupił w niemczech więc pomyślałem, że to m-technik :D ale jeżeli nie to nawet lepiej ;) mniejsze koszta :) ktoś jeszcze może potwierdzić? Pozdrawiam 8)
Opublikowano (edytowane)
Poszło do Ciebie na PW coś w prezencie :mrgreen:

Nie wiem kolego jak to zrobiłeś ale krata piwa Ci za to :D wielkie dzięki :) pozdrawiam :)

Edytowane przez h4cker
Opublikowano
S227A SPORTL.FAHRW. MIT NIVEAUREGULIERUNG Podw. sport.+ obniż. zaw.+ regul. poz. - wychodzi na to, że m-technik... kayaba robi takie amorki i jaki koszt? Pozdrawiam :)